Personal service auto

Muncitori Service Auto din Filipine

Numarul de masini inmatriculate in Romania creste de la o zi la alta, iar putine dintre acestea sunt noi, majoritatea fiind la mana a doua, importate din diferite tari. Astfel, defectele pot fi foarte variate si comune, dar experienta si implicarea mecanicilor este cea care lasa de dorit. Multi dintre acestia aleg calea strainatatii, pe cand cei care au ramas rareori au dorinta de a se implica pentru a repara orice masina. Asadar, angajeaza personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru centrele de reparatie, inspectie si intretinerea masinilor.

Angajare Mecanici din Asia pentru Centre de Reparații Auto

In ziua de azi se dovedeste a fi o adevarata problema ca un sofer sa gaseasca un service auto in care sa aiba incredere si sa se poata baza pe mecanic stiind ca propriul autoturism se afla pe maini bune. Asadar, iti punem la dispozitie posibilitatea de a recruta forta de munca asiatica pentru service-uri auto. Muncitorii sunt familiarizati cu toate problemele pe care le poate intalni un autoturism, de la cele de transmisie si directie, care sunt foarte comune din cauza drumurilor proaste si pana la franare, partea electrica si nu numai. Si accidentele sunt foarte comune, asa ca ne poti contacta acum si afla detalii privind angajarea tinichigiilor din Filipine pentru domeniul serviciilor pentru automobile. Orice sofer isi doreste sa stie ca propria masina se afla pe mainile unui mecanic priceput, astfel ca iti oferim posibilitatea de a angaja vopsitori si motoristi din tarile asiatice pentru centrele de asistenta auto.

Recrutare Vopsitori sau Tinichigii din Vietnam

Cu o experienta bogata, mecanicii auto din Sri Lanka si Nepal care pot fi recrutati isi indeplinesc cu brio toate sarcinile, asa ca inspecteaza si repara in mod corespunzator fiecare autoturism. Personalul ce poate fi adus din Asia in Romania este instruit in mai multe sectoare, de la partea de electrica auto, pana la tinichigerie, vopsitorie sau mecanica.

Angajeaza acum muncitori din Nepal, Filipine, Sri Lanka, India sau Pakistan. Aducem orice tip de lucrator in 5-6 luni.

Fie ca ai nevoie de un personal calificat pentru HORECA, fie ca ai nevoie de lucratori in constructii veniti din Asia, de o echipa intreaga, sau de muncitori necalificati, ne poti trimite mesaj folosind formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu detaliile procesului!