Personal hotel

Angajare Personal Hotelier din Filipine

Fiind o tara cu atat de multe locuri frumoase, Romania atrage anual sute de mii de turisti catre diferite puncte, atat la mare, la munte, cat si in marile orase. In schimb, domeniul turistic este unul care duce lipsa de oameni experimentati si bine pregatiti, dar la Personal Calificat ai parte de solutia optima. Alege sa angajezi personal din Asia pentru a satisface nevoia de forta de munca pentru hoteluri si alte firme din domeniul turistic.

Cameriste din Asia cu Experiență

In Asia turismul se dezvolta simtitor, motiv pentru care oamenii de aici sunt foarte bine pregatiti, fiind seriosi si pregatiti sa munceasca in conditii mai bune pe care le au la dispozitie in Romania. Salariile sunt mai mari, iar cu veniturile obtinute aici pot asigura un trai mai bun pentru familiile lor. Asadar, recruteaza din India cameriste pentru industria hoteliera, iar acestea sunt foarte multumite de mediul de lucru de la noi din tara. In schimb, romanii prefera sa se orienteze catre diferite tari din Europa, doar pentru ca pot castiga mai bine.

Recrutează Menajere cu Experiență din Vietnam

Si firmele de curatenie s-au inmultumit considerabil in ultimii ani, asa ca poti sa te orientezi catre un personal bine pregatit in acest sens. Angajeaza menajere filipineze pentru firmele de curatenie, care isi desfasoara activitatea cu simt de raspundere. Pentru ca in Asia domeniul hotelier este atat de bine dezvoltat, si oamenii au o bogata experienta in acest sens, iar acestia sunt dispusi sa lucreze in Romania. Cere cotatia pentru angajarea din tarile asiatice a receptionistelor si acestea vor putea lucra atat full time, cat si sezonier. Te ajutam cu tot ce tine de recrutare personal din Asia si pe aceasta cale vom ajuta la dezvoltarea domeniului turistic in Romania, care are foarte mult potential, insa care nu este deloc atins din mai multe motive, printre care si din lipsa de experienta sau de dedicare a muncitorilor romani. Soferii filipinezi pentru transportul pasagerilor, cu instruire de calitate si reale abilitati de conducere a masinilor, conducatorii auto cu experienta din India si Indonezia, soferii profesionisti din Sri Lanka si India pentru camioane si tiruri, transport marfuri, pe toti ii puteti avea daca apelati la firma specializata in aducere forta de munca din vietnam sau alte zone asiatice.

Angajeaza acum muncitori din Nepal, Filipine, Sri Lanka, India sau Pakistan. Aducem orice tip de lucrator in 5-6 luni.

Fie ca ai nevoie de un personal calificat pentru HORECA, fie ca ai nevoie de lucratori in constructii veniti din Asia, de o echipa intreaga, sau de muncitori necalificati, ne poti trimite mesaj folosind formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu detaliile procesului!