Recrutare muncitori Vietnamezi

Agentia noastra recruteaza muncitori calificati din Asia, din zone precum Filipine – Nepal, Sri Lanka, Indian, Vietnam. Cu o experienta indelungata in recrutarea de personal calificat WORK FROM ASIA asigura in permanenta cea mai buna conexiune intre angajat si angajator, propunand o solutia viabila pe termen lung pentru forta de munca capabila sa faca fata cerintelor angajatorilor romani. Cu o planificare atenta și personalizata a serviciilor oferite agentia de recrutare se implica in toate etapele gasirii fortei de munca din Asia, beneficiind de sprijinul unei echipe de profesionisti cu experienta.

Muncitori din Vietnam in Romania

Angajatii din zonele asiatice care vor veni sa munceasca in Romania sunt bine pregatiti, seriosi, au suficienta experienta in domeniul in care se vor angaja astfel incat sa poata duce la indeplinire toate sarcinile primite. Prin intermediul agentiei WORK FROM ASIA e plasata exact in domeniile unde e cea mai mare nevoie de ea, toti muncitorii vor avea acte si vor lucra in legalitate, vor putea sa isi inceapa lucrul imediat ce se termina procesul de recrutare si plasare.

Personalul recrutat va putea lucra in domenii si activitati cu nevoie uriasa de foarte de munca calificata: agricultura si zootehnie, ingrijire batrani si persoane cu dizabilitati, serviceuri auto, transport, bucatarie si cofetarie, confectii si moda, hoteluri, centre spa, constructii. Muncitorii calificati adusi din Asia lucreaza eficient in domeniile pentru care sunt recrutati, ajuta la dezvoltarea economiei si isi vor dovedi devotamentul si seriozitatea inca din primele zile de munca.

Forta de Munca din Vietnam

In ferme si gradinarit pot lucra fara probleme muncitori vietnamezi, in fabrici si in silvicultura sau in agricultura, la fel de bine cum puteti avea muncitori din vietnam si in domeniul ingrijirii animalelor. De asemenea se vor gasi foarte usor oameni din Asia care vor sa lucreze pe salarii bune ca stivuitori si tractoristi, gradinari priceputi care sa se ocupe de mediile rezidentiale, centrele comerciale, la amenajari. WORK FROM ASIA va oferi angajatorilor interesati si accesul la forta de munca din vietnam pentru posturi de infirmiere pentru caminele de batrani, pentru persoana cu handicap sau pentru posturi de ingrijire individuala la domiciliu. Spre deosebire de alte tipuri de forta de munca, forta de munca calificata din Vietnam are o rabdare mai mare, o intelegere si o atentie potrivita pentru astfel de activitati de ingrijire, dar si pregatire paramedicala certificata.

Pentru firmele care activeaza in domeniul auto, centre de reparatie, inspectie si intretinerea masinilor se poate intermedia aducerea de muncitori vietnamezi in Romania prin intermediul agentiei specializata in recrutare vietnam, mecanici priceputi si cu experienta si tinichigii, vopsitori, motoristi sau orice tip de personal calificat e nevoie. Pe langa muncitori din vietnam pentru domeniul auto agentia mai poate intermedia aducerea unor muncitori auto din Sri Lanka sau Nepal specializati in electrica auto sau in alte ramuri importante pentru un service cu servicii de calitate. Soferii filipinezi pentru transportul pasagerilor, cu instruire de calitate si reale abilitati de conducere a masinilor, conducatorii auto cu experienta din India si Indonezia, soferii profesionisti din Sri Lanka si India pentru camioane si tiruri, transport marfuri, pe toti ii puteti avea daca apelati la firma specializata in aducere forta de munca din vietnam sau alte zone asiatice.

Alt domeniu pentru care agentia poate intermedia gasirea de personal calificat din Vietnam sau din alte tari asiatice, Sri Lanka, Indonezia este cel al restaurantelor, cofetariilor si firmelor de catering, unde nevoia de personal este accentuata. Muncitorii vor veni sa lucreze in industria alimentara din Indonezia sau Nepal, se pot angaja chelneri si picoli filipinezi foarte simplu, bucatari, cofetari calificati, barmani si ospatari, totul foarte simplu prin intermediul agentiei care se ocupa de import forta de munca din vietnam si alte tari asiatice.

WORK FROM ASIA se va ocupa de simplificarea procesului de gasire de muncitori calificati in tara in conditii optime pentru ateliere de croitorie, pentru fabrici de confectii, din Indonezia si Sri Lanka, Vietnam, pentru industria hoteliera, cameriste (din India), menajere (Vietnam, Filipine), receptioniste. Pe langa ei mai pot fi indentificati in conditii optime si oameni care sa lucreze in: saloane de frumusete, din Filipine, manichiuriste, pedichiuriste, de exemplu, in centre SPA, centre de terapie si relaxare, ca instalatori sanitari si montatori (Vietnam), ca electricieni si tehnicieni (Filipine), constructori, lucratori pe beton (Sri Lanka), sudori, vopsitori si zugravi.

Persoanele interesate de serviciile agentiei pot cere si cotatia pentru recrutare din tarile asiatice a personalului dorit, primind toate informatiile in cel mai scurt timp posibil. Muncitorii recrutati pot lucra sezonier sau full time, in functie de nevoile patronatului care angajeaza.

Angajeaza acum muncitori din Nepal, Filipine, Sri Lanka, India sau Pakistan. Aducem orice tip de lucrator in 5-6 luni.

Fie ca ai nevoie de un personal calificat pentru HORECA, fie ca ai nevoie de lucratori in constructii veniti din Asia, de o echipa intreaga, sau de muncitori necalificati, ne poti trimite mesaj folosind formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp cu detaliile procesului!